Demo inplannen? of
YouTube Twitter LinkedIn Facebook
Menu

Wie zijn wij?

Wij zijn Aegolius: dé ICT-totaalopleider van Nederland. Wij geloven dat een gepersonaliseerde leeroplossing zorgt voor een optimale leerervaring en een hogere leeropbrengst. Door relevant te zijn en de inhoud in meerdere trainingsvormen aan te bieden wordt in minder tijd meer geleerd.

Vanuit Nieuw-Roden (Drenthe) werken we met een team van professionals aan de ontwikkeling van Integrated Learning materiaal die meerdere trainingsvormen ondersteunt. Ook verzorgen we dagelijks in heel Nederland (klassikale) trainingen op het gebied van Office 2016, Office 2019 en Office 365.

Waarom voor ons kiezen?

We nemen graag de verantwoordelijkheid voor jouw opleidingsvraagstuk. Dat betekent dat we net even dat stapje verder gaan. Noem het betrokkenheid, noem het passie, noem het service. Wij vinden dat heel gewoon, want jouw project is daarmee ons project. Een paar avondjes doorhalen? Voor ons geen probleem. Zo flexibel zijn we graag. We zouden niet anders willen...

Testen

Ga je met onze leeroplossing aan de slag, dan kun je gericht leren door middel van een persoonlijk opleidingsadvies welke aan het einde van de nulmeting wordt gegeven.

Door achteraf te testen kan vastgesteld worden of jouw leerdoelen zijn gehaald.

Trainen

Geen mens of organisatie is gelijk; ieder opleidingsvraagstuk vraagt om een andere aanpak. Wij vinden het daarom belangrijk om de inhoud van de training in meerdere trainingsvormen aan te bieden.

Het Integrated Learning materiaal is uitermate geschikt voor zelfstudie, e-Learning, klassikale trainingen en Blended Learning trajecten.

Leeroplossingen

Op zoek naar een leeroplossing voor standaard MS Office 2016, 2019 of 365? Of heb je een organisatie specifiek opleidingsvraagstuk? We denken graag met je mee en ontwikkelen voor -of samen met- jou de ideale training.

Benieuwd wat Aegolius voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons voor een goed gesprek!