Demo inplannen? of
YouTube Twitter LinkedIn Facebook
Menu

Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365

Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365

Introductie

Digitaal vergaderen levert een hoop voordelen op ten opzichte van vergaderen en notuleren met papier. Heb je gedurende een vergadering informatie nodig uit een voorgaande vergadering? Dan hoef je niet terug te zoeken in stapels papier. Door de zoekfunctie vind je binnen enkele secondes de informatie die je zoekt. Fouten zijn digitaal veel makkelijker te corrigeren en de notulen zijn direct na de vergadering voor iedereen beschikbaar zonder dat deze moeten worden rondgestuurd.

Met Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365 hebben deelnemers 12 maanden lang beschikking over de leerarrangementen van Teams, OneNote en PowerPoint. Alle onderwerpen van het leerarrangement worden vanuit een portal aangeboden waarin een nulmeting, theoriemodules en een toets zijn opgenomen. Het is mogelijk om het volledige programma te volgen, onderwerpen in de gewenste volgorde te doorlopen, te leren aan de hand van het persoonlijk opleidingsadvies of via Zoeken het betreffende onderdeel te volgen (microlearning).

Rapportages, dashboard en koppeling met LMS

Organisatierapportage

Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365 bevat tevens een gedetaileerd dashboard, uitgebreide rapportagemogelijkheden en koppeling met LMS (via LTI) of Active Directory (ADFS).

Voor een voorbeeld van een organisatierapportage in PDF-formaat klik hier.
Voor een voorbeeld van een individuele rapportage in PDF-formaat klik hier.

Integrated Learning

Alle onderwerpen van het leerarrangement worden vanuit een portal aangeboden waarin een nulmeting, een theoriemodule en een toets zijn opgenomen. Deze zijn gemaakt volgens het 'Integrated Learning' leerconcept.

Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365 is uitermate geschikt voor zelfstudie (e-Learning) maar kan ook als cursusmateriaal bij een traditioneel klassikale training worden gebruikt. Dit houdt in dat je effectief en efficiënt kunt trainen in de leervorm die aansluit bij jouw leerstijl. Het toepassen van dit leerconcept maakt het aanschaffen van extra opleidingsmaterialen, zoals boeken, overbodig.

Wil je meer weten over het Integrated Learning leerconcept? Lees verder op deze pagina.

Trainingsvormen
Het 'Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365' pakket is geschikt voor de volgende trainingsvormen:

Werkvormen

Het cursusmateriaal van Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365 kan voor diverse trainingsvormen zoals klassikale trainingen, een-op-een trainingen en zelfstudie (e-Learning) gebruikt worden. Ongeacht de trainingsvorm blijft de inhoud van het cursusmateriaal altijd gelijk. Het cursusmateriaal bestaat uit de volgende werkvormen:

 • Instructievideo
  Elk losstaand onderwerp wordt middels een instructievideo met voice-over behandeld.
 • Interactieve Simulatie
  De behandelde onderwerpen uit de instructievideo kunnen zelfstandig worden uitgevoerd door een simulatie te doorlopen.
 • Opdracht
  De deelnemers kunnen vervolgens door middel van (praktijk)opdrachten aantonen dat ze in staat zijn om de geleerde theorie in de praktijk toe te passen. Als de opdracht door de deelnemer is uitgevoerd, kan er een video worden bekeken die alle handelingen uit de opdracht laat zien. De deelnemers komen op deze manier te weten of ze de opdracht goed hebben uitgevoerd.
 • Opdrachtenboekje met oefenbestanden
  Voor extra verdieping kan er een opdrachtenboekje met oefenbestanden worden gedownload. Het opdrachtenboekje is ook erg geschikt voor het maken van aanvullende opdrachten tijdens een klassikale training.
 • Naslagwerk/ documentatie
  Onder documentatie kunnen de deelnemers alle digitale materialen vinden over het betreffende onderwerp. Standaard wordt elk onderwerp compleet gemaakt met een naslagwerk welke tevens als klassikaal cursusmateriaal kan worden gebruikt.

Inhoud

In Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365 komen meerdere onderdelen aan bod. In ieder onderdeel worden specifieke onderwerpen behandeld.

Teams
In de module Teams leer je alles over het aanmaken van- en werken in teams. De volgende onderdelen komen aan bod: Algemeen, Teams, Lid worden van een team, Bestandsbeheer, Toevoegen van functionaliteiten, Vergaderen in Teams en handige tips en trucs.

OneNote
Het cursusmateriaal van OneNote behandelt de onderdelen Notities, secties en pagina's, Structuur van OneNote, Tags en sjablonen en Delen.

PowerPoint
Het cursusmateriaal van PowerPoint behandelt de onderdelen Basisvaardigheden, Invoer en opmaak en Animaties. Doorloop je de module PowerPoint, dan maak je ook kennis met de gloednieuwe functionaliteiten Zoom en Morphing.

Ben je benieuwd naar de gedetailleerde inhoud van de modules? Download dan het inhoudsdocument voor meer informatie.

Demo

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een indruk krijgen van Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365? Doe dan een korte demo.


Doe de demo

Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365 demo portal

Integrated Learning Papierloos vergaderen met Office 365 bestellen

v.a. € 7,66
per persoon
Prijzen
Extra small (40-100 users): € 3.250,00
Small (101-250 users): € 6.250,00
Medium (251-750 users): € 9.250,00
Large (751-1500 users): € 11.500,00
Voor organisaties met meer dan 1500 gebruikers geldt een toeslag van € 12,00 per gebruiker.

Minder dan 40 deelnemers?
Dit leerarrangement is ook als individuele licentie beschikbaar. Ga naar het product.
Wat is het verschil?
Verplicht veld