Demo inplannen? of
YouTube Twitter LinkedIn Facebook
Menu

Integrated Learning Digivaardig in de Gemeente

Introductie

Digivaardig in de Gemeente

Wil je dat jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen op het gebied van het gebruik van ICT? Wil je dat de medewerkers zelf kunnen bepalen wat, wanneer en hoe geleerd kan worden? Dan is het leerarrangement Integrated Learning Digivaardig in de Gemeente iets voor jouw organisatie!

Speciaal voor de gemeenten heeft Aegolius een aantal profielen samengesteld die aansluiten bij de vaardigheden die medewerkers binnen de gemeente nodig hebben. De inhoud van de profielen is naar wens aan te passen en aan te vullen met organisatie specifieke inhoud zoals bijvoorbeeld het zaaksysteem.

Met Integrated Learning Digivaardig in de Gemeente heb je 12 maanden lang beschikking over een integrale nulmeting, leerarrangementen Basis Computervaardigheden, Office 2016/2019/365, Gezond Beeldschermwerk en ICT Awareness en Veilig gedrag.

Het is mogelijk om het volledige programma te volgen, onderwerpen in de gewenste volgorde te doorlopen, te leren aan de hand van het persoonlijk opleidingsadvies of via Zoeken het betreffende onderdeel te volgen (microlearning).

Rapportages, dashboard en koppeling met LMS

Integrated Learning Digivaardig in de Gemeente bevat tevens een gedetaileerd dashboard, uitgebreide rapportagemogelijkheden en koppeling met LMS (via LTI) of Active Directory (ADFS).

Integrated Learning

Alle onderwerpen van het leerarrangement worden vanuit een portal aangeboden waarin een nulmeting, een theoriemodule en een toets zijn opgenomen. Deze zijn gemaakt volgens het 'Integrated Learning' leerconcept.

Integrated Learning Digivaardig in de Gemeente is uitermate geschikt voor zelfstudie (e-Learning) maar kan ook als cursusmateriaal bij een traditioneel klassikale training worden gebruikt. Dit houdt in dat je effectief en efficiënt kunt trainen in de leervorm die aansluit bij jouw leerstijl. Het toepassen van dit leerconcept maakt het aanschaffen van extra opleidingsmaterialen, zoals boeken, overbodig.

Wil je meer weten over het Integrated Learning leerconcept? Lees verder op deze pagina.

Trainingsvormen
Het 'Integrated Learning Digivaardig in de Gemeente' pakket is geschikt voor de volgende trainingsvormen:

dvr

Werkvormen

Het leerarrangement Integrated Learning Digivaardig in de Gemeente bestaat uit:

 • Zelfscan (Integrale nulmeting) incl. persoonlijk opleidingsadvies

Vervolgens per applicatie aanwezig:

 • Nulmeting
  Een training starten met een nulmeting is handig wanneer je het huidige kennisniveau van je medewerkers inzichtelijk wilt maken. Welke kennis hebben zij op dit moment in huis? En wat is er nog nodig om tot het gewenste kennisniveau te komen? De resultaten uit de nulmeting leiden tot een geautomatiseerd individueel opleidingsadvies dat aan iedere medewerker precies laat zien welke onderdelen er nog verbeterd kunnen worden. Vanuit dit opleidingsadvies kunnen zij vervolgens direct de benodigde kennis opdoen in de theoriemodules.
 • Theoriemodule
  Aan de hand van verschillende interactieve werkvormen zoals instructievideo's, interactieve simulaties, het maken van opdrachten en het downloaden van naslagwerk kunnen medewerkers de benodigde kennis opdoen in de theoriemodules. De stof kan gericht worden geraadpleegd, maar het is ook mogelijk om de theoriemodules in hun geheel te doorlopen. Het maakt niet uit in welke volgorde: vrij navigeren is mogelijk.
 • Toets
  Het is mogelijk om na het doorlopen van een onderdeel een toets te doen en een certificaat te behalen.

Inhoud

Digivaardig

In Integrated Learning Digivaardig in de Gemeente komen de volgende onderdelen aan bod.

Office 365 (tevens mogelijk met 2019/2016)

 • Word
 • Excel
 • Outlook
 • PowerPoint
 • OneDrive
 • Teams
 • Planner
 • Sway
 • OneNote

Overig

 • Basis Computervaardigheden 365
 • ICT Awareness en Veilig gedrag
 • Gezond Beeldschermwerk

Demo

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt een indruk krijgen van Integrated Learning Digivaardig in de Gemeente door een korte demo te doen.


Doe de demo

Digivaardig in de Gemeente portal

Digivaardig in de Gemeente bestellen

De kosten per gemeente zijn afhankelijk van het aantal medewerkers dat een gemeente heeft. De standaard licentie bestaat uit een digiscan (bestaande uit meerdere profielen) en het volledige aanbod online trainingen in een eigen leeromgeving.

 

Prijzen
Extra small (0-250 medewerkers): € 6.000,00
Small (251-750 medewerkers): € 9.000,00
Medium (751-1500 medewerkers): € 12.500,00
Large (1500+ medewerkers): € 17.500,00

Aanvullende opties (op aanvraag)

In aanvulling op de standaard licentie zijn de volgende aanvullende opties beschikbaar:

 • Ontwikkellicentie Test IT Online voor de ontwikkeling van organisatie specifieke inhoud;
 • Training en aanvullend support Test IT Online
 • Consultancy voor ontwikkeling eigen huisstijl, aanpassen van bestaande inhoud / profielen / rapportages of de ontwikkeling van maatwerkVerplicht veld