Demo inplannen? of
Menu

headset_mic

Webinar

Een webinar is een korte online workshop of training waarbij kennisoverdracht plaatsvindt via het internet. Een webinar is bijzonder geschikt om een grote groep deelnemers tegelijk te bedienen. De trainer maakt gebruik van een videocamera en microfoon en deelt het scherm. Deelnemers zien en horen alleen de presentator en niet elkaar. Via de chat functie kunnen vragen aan de docent worden gesteld.

Het voordeel van deze cursusvorm is dat de deelnemers niet fysiek naar een locatie toe moeten, geen reistijd en reiskosten gemaakt hoeven worden en eventueel opgenomen kan worden zodat de deelnemers de sessie later nogmaals terug kunnen kijken. Webinars worden standaard via Skype voor Bedrijven aangeboden. Indien deelnemers zelf niet over Skype voor bedrijven beschikken kan via de Skype Web App alsnog worden deelgenomen.

Om de training zonder vertraging te beginnen wordt voorafgaand aan de training een connectiviteitscheck gedaan zodat eventuele technische issues vooraf tijdig kunnen worden gesignaleerd en opgelost.Producten
De cursusvorm 'Webinar' wordt gebruikt bij de volgende producten:

Online training Office 2016

Online training Office 2010